MaviQ Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Hej, jestem całkiem zielona w tych tematach i potrzebuje małej pomocy od was. Nie pytam o konkretne modele pode mnie (chociaż jeśli chcecie to możecie coś polecić) więc nie traktujcie tego tematu źle. Niedługo planuje zakup crossa (no właśnie i tu sie rodzi problem). Celowałam w jakiegoś crossa 125 tak abym mogła zrobic kat. A1 (mam jeszcze 15 lat, a w grudniu planowałam robić prawko bo można 3mies przed urodzinami). Jednak taki cross wymaga homologacji, czy to przejdzie na drogach? Od razu mówię, że enduro odpada bo chce bardziej wyczynowy motor, a mam kawałek drogi do przejechania na specjalnie tory ewentualnie lasy, a nie chciałabym lecieć po kolei z mandatami 😜 Wiem, że jest jeszcze opcja hard enduro jednak to już są trochę większe koszty, na które nie mam obecnie siana, ale jak nie będzie innej opcji to może w to zainwestuje. Co byście zrobili na moim miejscu? Z góry dzięki za pomoc i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Sama sobie odpowiedziałaś, chcesz homologację i wyczynowy sprzęt to tylko hard 🙂 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaviQ Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 29 minut temu, qpa napisał: Sama sobie odpowiedziałaś, chcesz homologację i wyczynowy sprzęt to tylko hard 🙂 Czyli nie opłaci się kupić crossa i zrobić w nim homologacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Nie zrobisz 1 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi