Madrider Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Otoz mam nadzieje ze przyszly sezon zaowocuje nowym sprzetem, tylko taki maly dylemat mam :D ,do czego sie przymierzac?,w gre wejdzie kwota do 5tys zl.za to mozna kupic jakies wieksze enduro albo malego nakeda.Co byscie mi radzili , biorac pod uwage ze jezdze glownie po miescie,rzadko w trasie,i rownie rzadko w terenie,choc lubie pojezdzic po polnych drogach i laskach.Jak maja sie do siebie koszty eksploatacji w/w sprzetow?duzy singielek czyli fajny silnik,duzy moment,za to naked nieco szybszy i poreczniejszy na asfalcie.Jak byscie podeszli do sprawy?za wszelkie opinie i rady z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Miejska dżungla jest środowiskiem naturalnym - Nakedów, tutaj czują się najpewniej i najlepiej , długoletnia ewoucja sprawiła iż te potwory są świetnie przystosowane do panujących tu warunków, posiadają cechy ułatwiające im egzystencję i zapewniające panowanie, typowe dla tego typu otoczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenio Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 a co myslicie o takim motocyklu : Yamaha SRX600 Super Single. Za tą kwote można pokusić sie już o ten model a jest to połączenie cech jakie wymienił Modrider. Może nie jest to bardzo mocny motocykl ale ciekawi mnie wasza opinia na jego temat- czy części są dostepne (raczej rzadki motor na naszych ulicach), jak jest awaryjny i ogólnie jak się tym jeździ. Pozdrawiamps. tu jest wiecej danych (choć podobno są jakies inne wersje) www.srx600.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Nie wiem jakie są jego właściwosći jezdne itd. ale wygląd ma nieprzeciętny , coś takiego to pewnie by większość chciała miećzałączam fajną foktęYamaha SRX600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Bry,Smieszne toto :D W zyciu nie widzialem. Szukajac dziury w calym: nie lubie singli :mrgreen: no i ten rozrusznik na kopa... :DCo do wygladu to faktycznie super, ale nie wiem, czy nie bedziesz mial problemu z czesciami... Wez i kup se GSa :mrgreen: Przyciagnij z niemcowni albo doloz troche i sie jakos w zimie mozemy dogadac...:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 dokladnie...GS jest do tego idealny...malo pali..zwrotn itd...albo honda CB450S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 I ja takze jestem za GSem, zrobilem nim z 5 tys mil po miescie przez krotki okres uzytkowania i nie narzekam, bardzo wygodnie mi sie nim jezdzilo i rzeczywiscie malo pali, i czesci od zatrzesienia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Bry, Hehe - 'fanklubik GS' sie odezwal :D A z ciekawosci: ile Wam pala szprzety? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Wez i kup se GSa Przyciagnij z niemcowni albo doloz troche i sie jakos w zimie mozemy dogadac... Ze mną Madrider pogadaj :D Też może sprzedam. Dogadamy się :DJeśli sprzęt miałby być tylko na miasto i jakieś nie za długie wypady to GS byłby w sam raz. Jest z czego u nas wybierać i z częściami też kłopotów nie będzie. Co do spalania to u mnie najmniejsze było równe 4 na 100. Największe 5,86. Z innych to może jeszcze CB 500, a jak ma podpadać pod enduro to może Dominator, albo Pegaso?Tyle tutaj GSów na forum. Może jakiś zlocik w następnym sezonie? :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Zdecydowanie Naked 500. enduro sie na takie coś nie nadaje!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 również jestem za GS500 :] LARS mój gs pali mi 4-5 l wzależności od stylu jazdy - ale to takie średnie spalanie pozdro. ŚWIR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Co do spalania GSa to nie mam pojecia bo zawsze lalem do pelna i jezdzilem, ale naprawde na jednym baku to sie moglem najezdzic sporo :D i jezdzilem tylko po miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 9 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 to moze teraz ktos pozachwala edurasy :D ,strasznie podoba mi sie ich uniwersalnosc-nie straszne duze krawezniki ,nie trzeba odpuszczac na progach zwalniajacych :mrgreen: ,a jak sie znajdzie na jakiejs szutrowej drodze to juz sam miod.i chyba bede musial sie ku temu sklaniac bo zeby pozwolic sobie na cokolwiek to bede musial sprzedac 2 sprzety,wlasnie 2 rozne i wlasnie sobie uswiadomilem ze ciezko jest zrezygnowac z tego co daje kazdy z nich ,jezeli chodzi wlasnie o przeznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 To moze kawasaki KLE 500 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 e raczej dominatora za 5 tys kupisz roczniki 90 - 93 enduro z owiewkami palone na rozrusznik i kopniaka wsam raz na miasto cb 450 i gs 500 sa smiesnie male wygladaja troszke zabawkowo a enduro wiadmo budzi respekt jak wystaje glowa nad dachami aut :D jeszcze glosne wydechy :D :mrgreen: i odrazu usuwaja sie z drogi :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi