Scotty_ Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Poszukuję systemu odblokowania szczęki do Nolana N104. Chodzi mi o ten system, że kciukiem i palcem wskazującym odblokowuje się szczękę. Czy ktoś z Was ma może taki kask na części lub uszkodzony i zechce sprzedać mi tę część lub chce się pozbyć całego kasku? Dajcie znać jeśli opis jest zbyt skąpy i nie wiecie o co mi chodzi, wstawię jakieś zdjęcia Jeszcze dodam, że jak popatrzycie na zdjęcie kasku, to chodzi mi o część, z której widoczne są 2 czerwone elementy na szczęce. Lubię ten kask i niekoniecznie chciałbym kupować coś nowego, dlatego szukam sposobu naprawy tej sztuki. Odezwałem się do Nolana we Włoszech, ale na razie nie dostałem odpowiedzi, a już mnie ktoś ze znajomych motocyklistów ostrzegał, że to nie jest część którą można kupić. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 18 Marca 2021 przez Scotty_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wm77 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Cześć, Udało ci się może kupić ten kas? Ja potrzebuję zaślepkę przy szczence do wlotu powietrza, też nie można dokupić, Chętnie bym odkupił od ciebie tą część Daj znać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scotty_ Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Cześć, Już niemal straciłem nadzieję, ale właśnie jedzie do mnie kask. Nadal jesteś zainteresowany tą zaślepką? Podeślij i pokaż na zdjęciu dokładnie o co Ci chodzi, to jak dostanę ten zakupiony, to podeślę Ci zdjęcie rzeczywiste i dasz znać, czy jeszcze jesteś zainteresowany zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario M Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Witam. Poszukuję osłony prawej zatrzasku szczęki . Są to takie czarne plastik widoczne po podniesieniu przyłbicy Czy kolega jest może w posiadaniu takiego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scotty_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario M Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Tak właśnie to Czy kolega ma to do odsprzedania? Potrzebuję tej plastikowej części mosiężnego dystansu znajdującego się pod spodem i śrubki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scotty_ Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Tak, mogę to odsprzedać. Da się to łatwo rozebrać? Czy trzeba wyciąć większą część kasku? Postaram się to dzisiaj rozebrać i podeślę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario M Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Rozbiera się to bardzo łatwo ale proszę na razie się wstrzymać. Odezwał sie do mnie dystrybutor części.Okazuje się że jest to część serwisowa za darmo cały komplet.Jestem więc zmuszony podziękować koledze za kontakt i podziekować za poświęcony czas. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scotty_ Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Spoko, nie ma problemu, dobrze że się udało od serwisu coś dostać. Mógłbyś podesłać namiar z kim gadałeś o tym? Może będzie ten ktoś bardziej chętny do pomocy niż Ci z którymi rozmawiałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario M Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Napisałem email do Inter Motors wysłałem zdjęcie i oni się odezwali. Proszę oto Kontakt imready <[email protected]>. Część przesłali na drugi dzień do Inter Motors Białystok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi