Sebastian Ślezak Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dzień dobry robię sobie remont i mam mały problem zamontowalem cylinder już z tlokiem, nie założyłem jeszcze głowicy i wałka. Mianowicie chodzi mi o to że jak ruszam Kopka to nie mam w ogóle w niej oporu i teraz pytanie czy to tak powinno być czy może źle dobrałem tłoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No bez głowicy to oporu nie będzie 😛 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Ślezak Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dziękuję ja Świeżak jestem w remontach i potrzebna mi była szybka i stanowcza odpowiedź jaka pan udzielij, już miałem większego tłoka kupować 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi