Maartin Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Czołem załoga! sluchajcie, potrzebuję zrobić na zamówienie sissy bar do Triumpha Storma. Najlepiej w Warszawie, bo nie będę grzał na drugi koniec Polski na przymiarkę. Polecicie kogoś w Warszawie lub okolicach, kto podjąłby się wykonania? Bez chromów, czarny mat plus poduszka. z góry serdeczne dzięki! Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
used11 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Cześć, Roadstyler ma w ofercie gotowe oparcia, zamiast chromu mogą polakierować proszkowo. https://www.roadstyler.com/shop/oparcie-pasazera-triumph-thunderbird/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Dzięki! Widziałem je, ale są jak dla mnie przekombinowane. Myślałem, ze może ktoś mi ogarnie coś prostego z rurek, jak to: Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nikt, nic? Ok, firma nie musi być w Warszawie, bylebym nie musiał jechać na obmiary.... Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi