husky Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 27 marek samochodów i 14 motocykli i quadów zaprezentuje się podczas drugiej Wystawy Pojazdów Terenowych Off-Road na Czerskiej.Poprzedni off-road odwiedziło około 5 tys. osób. W tym roku zainteresowanie powinno być jeszcze większe, bo obok aut terenowych na wystawie pojawią się także jednoślady i czterokołowce. Podczas imprezy będzie można zasięgnąć porad ekspertów od jazdy terenowej, m.in. Macieja Majchrzaka, wielokrotnego mistrza Polski, a także obejrzeć Range Rovera, którym Witold Fedorowicz i Krzysztof Turchan z teamu Land Lovers zdobyli tytuł wicemistrzów Rosji na Rajdzie Ładoga Trophy. Wystawie będą towarzyszyć pokazy jazdy terenowej na motocyklach i quadach, a także działania sprzętu niezbędnego podczas wypraw terenowych, np. podnośników i wyciągarek. Jedna z większych atrakcji imprezy to Hummer, a także Argo - czteroosiowa amfibia, samochody startujące w rajdzie Paryż-Dakar i Gaz 67 ,,Czapajew". Obok nich zwiedzający będą mogli zobaczyć m.in.: Audi Allroad, Honda CR-V, Honda HR-V, Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Kia Sorento, Land Rover Defender, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover, Mercedes-Benz G, Mercedes-Benz ML, Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Nissan Terrano, Nissan X-Trail, Porsche Cayenne, Ssangyong Musso Sports, Ssangyong Rexton, Subaru Forester, Subaru Outback, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimmy, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Touareg, Volvo XC70, Volvo XC90, a także motocykle, skutery i quady takich marek, jak Kymco, Rieju, Suzuki, Yamaha. Zaprezentują się także firmy produkujące odzież do jazdy w terenie. Wystawa odbędzie się 2-3 października (sobota i niedziela), 10-17, wstęp wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 oooo dzieki ze to napisales bo wlasnie szukałem. byl ktos tam dzisiaj? ja sie wybiore jutro bo dzisiaj wolalem pojezdzic ale mam nadzieje ze jutro bedzie to samo co dzisiaj i nic nie strace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Ja byłem.Ogólnie to się nie opłaca, był namiot pare nowych yamaszek, w tym nowa yz 125 z aluminiową rama :banghead: :eek2: :eek2: Ja pojechałem odwiedzić kumpla, który jeździł jako kierowca Motor-landu na Quadzie Kymco, pozatym jeździli tez na swoich sprżetach Łukasz Kedzierski i Wojtek (???)NIe pamietam nazwiska, nietstey teren trochę asfaltowy, więc nie było rewelacyjnie, ale Łukasz jak wiadomo gdzie by nie jexdizł dał popis :twisted: Niedługo wrzucę pare fotek.ALe w sumie lepsza taka impreza niż żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 ogólnie wystawa może być chociaż głownie były samochody, a z ,motocykli to tylko suzuki, yamaha i ze 4 ktm'y.pokazy jazdy raczej takie sobie. jazda na jednym kole, palenie gumy :roll: i niszczenie zawieszenia na małej skoczni z lądowaniem na zupełnie płaskim, twardym asfalcie.za to quady to juz kompletna porażka i w połowie pokazów opuścilem teren wystawy :crossy: może i by coś z tego wyszło, jeśli nie byłyby to quady KYMCO których w ogole nie bylo slychac, tylko bardziej sportowe sprzęty. dobrze że przynajmniej wstęp był za darmo :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Witam, znalazłem trochę czasu i wrzuce foty, 2 razy mi się komp zawiesił przy wrzucaniu, wiec wrzucam bez opisów bo szkoda mojego czasu, jak coś chcecie to pytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 ej no filu nawet nie zrobiłes zdjeć yz 125 '05, wstydź sie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 C.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 C.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 ej no filu nawet nie zrobiłes zdjeć yz 125 '05' date=' wstydź sie :banghead:[/quote'] Przyjżyj się uwaznie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Przyjżyj się uwaznie no teraz już tak, bardzo dobrze sie spisałeś masz u mnie plusa :banghead: chociaż swoją drogą wystarczyło raz wstawić te zdjęcia, nie wymagałem aż 2 razy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Sory, ale coś mi się pochrzaniło, za syzbko zmieniałem rozmiar i nienadążałem patrzeć :mrgreen: Edit: Domin, skasuj tego jednego posta gdzie mi się te same zdjęcia wrzuciły, bo skzoda serwa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi