motorek84 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Hej wszystkim, musiałem dziś wyjechać tym moim sprzętem (honda xl600lm) i zauważyłem to co mi sprzedawca owego moto mówił (co się potrafi dziać więc byłem poinformowany) w tamtym roku nic takiego nie zauważyłem (przejechałem około 100km) ale dziś zgasnął kilka razy przy dojeżdżaniu do skrzyżowań i nie bardzo chciał odpalić, próby "przedmuchania" go z zakręconym kranikiem i na otwartym dekompresatorze i potem odpał też słabo ale po kilku próbach poszło, do tego raz strzelił z wydechu. Jakiekolwiek sugestie/porady? Druga sprawa bardziej o jazdę chodzi. Jak ma się zachowywać moto z jedną tarczą hamulcową z przodu podczas hamowania?, u mnie tarcza jest po lewej więc gdy hamuje koło ciągnie troszeczkę w prawo i muszę kontrować, czy to normalne zachowanie moto z jedną tarczą? nie mam za bardzo kogo zapytać albo porównać więc ..., dzięki za ewentualne porady , hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi