Borys Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 tutaj napewno wiecej osob zobaczy.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32314415pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 .... rozumiem, rozumiem ...... wszystko, tylko jednej żeczy nie mogę zrozumieć mianowicie tego iż masz 780 postów od 2002 siedzisz na forum ... i taką komerche tutaj wtłaczasz. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 borys piractwo sie kara!!! :banghead: hehe nie moglem sie powstrzymac- viper napisal "żeczy" a jeszcze niedawno upominal innego forumowicza ze bledy robi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 borys piractwo sie kara!!! :banghead: A moze Borys sie poswiecil i jest autorem tego programu :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 ok-rozumiem.zrobilem blad -kazdemu sie moze zdazyc.w sumie macie racje-wiocha jak trza :D.prosze szanownych modow o wyjebanie tego posta. moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina-pozdrawiam P.S.znaczy sie nie ttylko posta ale i tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi