Karolus Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Mam na sprzedaż komplet osłon do 600rr pc37 przed liftem. Wszystkie OEM Honda. Stan idealny- zero przetarć czy pęknięć, wszystkie mocowania całe. Te białe są w podkładzie, ale moim zdaniem średnio położony, ja bym kładł jeszcze raz. Czarne są bez lakieru i podkładu. Czasza- 500zł Osłona baku- 100zł Owiewka boczna lewa- 250zł Owiewka boczna prawa- 250zł Dolna owiewka (lewa i prawa)- 200zł Ogon- 200zł Całość mogę sprzedać za 1400zł. Dodatkowo: Sety pasażera, jeden jak widać jest delikatnie uszkodzony- 120zł Siedzisko pasażera- świetny stan, zero przetarć czy innych uszkodzeń, skóra w świetnym stanie, Honda OEM- 100zł Ceny do rozsądnej negocjacji. Odbiór osobisty Bielsko-Biała lub wysyłka. Sporo jeżdżę po Śląsku i Małopolsce, więc jak ktoś będzie zdecydowany to można się dogadać na podrzucenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Siedzisko sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi