Kazik1340 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Panowie co Wy na to? Chińszczyzna z ali mi wyskoczyła jak patrzyłem na gaźniki mikuni. Oni tam wszystko podrabiają wiem, ale czy robią to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dachu Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Z Aliexpress kupiłem sporo rzeczy, mniej zaawansowane rzeczy po poprawieniu producenta można montować, wyglądają dobrze i działają. Gaznika bym nie ryzykował - obróbka cnc i precyzja frezowania pozostawia duzo do życzenia u naszych chińskich producentów. Na pewno nie będzie to nawet w 50% Mikuni, gaznik to co najwyżej do 2suwa , minipocket itp.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam HSR 42 z kompletnym filtrem i portkami. Oryginał. Tyle że za komplet w Habecie płaciłem 2800zł. Motocykl pracuje świetnie. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez RadekP Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi