Śmigacz321 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Witam Nie dawno kupiłem Speeda 2 z 2004 AC. Mam dwa problemy jednym jest to że jak ruszam za pierwszym razem na ,,zimnym,, to od razu nie łapie i bardzo słabo startuje z dość wysokich obrotów. Ale za następnym startem już łapie od razu. A drugim problemem jest to że jak jadę to po jakimś czasie brakuje mu mocy i tak jakby walił marchewy (ale nie ma ognia). Ale po jakimś czasie już jest normalnie przejadę kawałek i znowu i tak w kółko. Jeśli ktoś mi po może to wielkie dzięki LWG!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Do sprawdzenia sprzęgło odśrodkowe i rolki wariatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi