[email protected] Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Witam wszystkich. Jestem nowy na grupie pisze z zapytanie odnośnie przebiegu motocykla Honda Horneta rocznik 2007. Przebieg 77 tys .Pytanie czy jest to dużo i czy kupić taki motocykl z takim . I drugie pytanie na co zwrócić szczególną uwagę przy kupnie takiego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 A ile byś chciał miec przebiegu w 13 letnim motocyklu ?? 25 tys ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 No w sumie kupując samochód patrzy się na przebieg ale autem się jeździ cały czas a motocyklem troszkę mniej. Ogólnie mi chodzi czy trzeba przygotować sie na jakieś wymiany rozrządu,regulacje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 podziel sobie przebieg przez 13 i wyjdzie ci roczny przebieg . Zastanów się na ile realne są takie cyfry Rozrządu się nie wymienia jak w samochodzie np co 60 tys tylko jak się zużyje Olej zawsze warto wymienić Po kupnie warto zajrzeć do zaworów czy nie wymagają regulacji luzu Generalnie takie rzeczy które zawsze trzeba zrobić bez względu na to czy kupisz moto z przebiegiem 120 tys czy ze stanem licznika 28 tys 😀 A reszta rzeczy które trzeba wymienić zależy od konkretnego egzemplarza . Na co zwrócić uwagę ?? Na wszystko 😂 Akurat o tym jest baaardzo dużo poradników . 11 minut temu, [email protected] napisał: No w sumie kupując samochód patrzy się na przebieg wiem . I tym sposobem ciągle ludzie wierzą że kupią pastucha kombi z 98 roku TDI z przebiegiem 187 tys 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 15 minut temu, kiler napisał: podziel sobie przebieg przez 13 i wyjdzie ci roczny przebieg . Zastanów się na ile realne są takie cyfry Rozrządu się nie wymienia jak w samochodzie np co 60 tys tylko jak się zużyje Olej zawsze warto wymienić Po kupnie warto zajrzeć do zaworów czy nie wymagają regulacji luzu Generalnie takie rzeczy które zawsze trzeba zrobić bez względu na to czy kupisz moto z przebiegiem 120 tys czy ze stanem licznika 28 tys 😀 A reszta rzeczy które trzeba wymienić zależy od konkretnego egzemplarza . Na co zwrócić uwagę ?? Na wszystko 😂 Akurat o tym jest baaardzo dużo poradników . wiem . I tym sposobem ciągle ludzie wierzą że kupią pastucha kombi z 98 roku TDI z przebiegiem 187 tys 😀 Mądre rady dziękuję za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi