Skocz do zawarto艣ci

50 na 70cc

Karol86
 Udost臋pnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. My艣la艂em o zamianie 50cc na 70cc w peugeocie city star ale zastanawia mnie czy w og貌le odczuj臋 r貌偶nice osi膮g貌w. Przy takiej samej wymianie w chi艅skim bartonie nie poczu艂em r貌偶nicy. Ma sens taki swap? czy lepiej co艣 innego modyfikowa膰. (Skuter ma tylko zdj臋te聽blokady).

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Odno艣nik do komentarza

Przerobi艂em Aprilie SR50, oryginalnie mia艂a 4 hp, a teraz ma 13hp

Silnik oczywi艣cie dwusuwowy. na miasto najlepszy 艣rodek transportu, jest ma艂a ,l偶ejsza,zwinniejsza i mocna jak wi臋kszo艣膰 motocykli pojemno艣ci 125ccm

Przy tak mocnych przer贸bkach ,musisz liczy膰 si臋 z tym ,偶e poch艂onie to kup臋 czasu i kasy. Cz臋艣ci trzeba bra膰 z najwy偶szej p贸艂ki,seryjne nie wytrzymaj膮,musisz mie膰 te偶 wiedz臋 jak to dobrze zestroi膰 i co wymieni膰 Je艣li nie masz o tym poj臋cia,czasu i kasy to sobie odpu艣膰,聽 To nie jest zabawa ,dla kogo艣 kto szk艂em dupe obciera,

Czy warto? Nie wiem,dla mnie tak chocia偶by wtedy jak odstawia wi臋szko艣膰 samochod贸w spod 艣wiate艂,i gdy widze miny tych kierowc贸w na nast臋pnych 馃檪

A tu m贸j ma艂y popierdalacz na miasto 馃檪

DSCN9699.JPG

Edytowane przez SamotnyWilk
Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...