Konradsen Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jako że jestem swiezakiem na forum witam wszystkich bardzo serdecznie i jednocześnie proszę o pomoc. Borykam się z następującym problemem. W Mojej R6 po przejechaniu jakiegoś dystansu, niezależnie czasami 10 a czasami 50km podczas jazdy odcina zapłon. Został sprawdzony czujnik nóżki, wymieniony czujnik luzu oraz sprawdzony czujnik przy klamce sprzęgła. Potrafi zgasnąć podczas zmiany biegów. Po zatrzymaniu motocykla, wbiciu na luz normalnie odpala, wciskam sprzęgło, wbijam 1 i gaśnie, zachowanie podobne do tego gdy chciałbym ruszyć z otwartą nóżką. Brak mi już pomysłów, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Sprawdz jeszcze czerwony przełącznik przy manetce,on również odcina zapłon, a także stacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi