Klepsydramoto Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Cześć, jeden mechaniczny temat mi wisi, ale z racji tego, że dopiero jadę do domu w przyszłym tygodniu będę mogła dopiero to ogarnąć 😉 W HD Sportster z 2009 roku lata mi sprzęgło "góra-dół". Wiem, że popsuła mi się ta część ze zdjęcia, jednak nigdzie nie mogę jej znaleźć! 😞 Bardzo proszę o pomoc 😊 Jakiś link, cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Szukaj części o numerze: 45799-04.Najszybciej chyba znajdziesz w serwisie HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klepsydramoto Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 54 minuty temu, nazirro napisał: Szukaj części o numerze: 45799-04. Najszybciej chyba znajdziesz w serwisie HD. Super, dzięki bardzo 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi