Pancia123 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Mam problem z podłączeniem modułu silnika zongshen 125. Wszystko pasuje do suzuki gn125,tylko ten moduł. Jam podpiąć te 8 pinów Edytowane 2 Lutego 2020 przez Pancia123 Problem z podłączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nawet jak w jaki sposób uda ci się to podłączyć,to wątpię ,że moto ci w ogóle odpali. każdy moduł jest przystosowany do elektryki w motocyklu, i do statora,który tam się znajduje. Na twoim miejscu szukałbym używanego oryginalnego modułu z numerami jakie miał fabryczny, i wtedy będzie ok. Napisałem używanego,bo z dostępnością może być problem,a jak już będzie to cena przeważnie bywa astronomiczna. Zabawa w taką chińską rzeżbę,zwykle przynosi więcej problemów niż pożytku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordv1 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Polecam forum chińskich motocykli(klub chinskich motocykli) ,lub forum rometa ,ludzie potrafią tam wyrzeźbić z gówna różne cuda ,mowie poważnie pełen szacunku Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi