przemaks Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nie polecam. Na zimno wydają się w ogóle nie hamować na pierwszym hamowaniu. Po rozgrzaniu jest lepiej, ale do OEM-owych Galferów z Yamaszki MT07 im daleko. W ogóle pierwsze słyszę, żeby tarczę rozgrzewać. OEMy działały od razu. Robiłem dzisiaj przymiarki do sezonu jesiennego, poćwiczyłem sobie właśnie hamowanie. Na suchej nawierzchni hamowanie wygląda tak, że koło się toczy, abs się nie włącza, klocek sinterowy EBC nie łapie tarczy, moto się toczy 🙂 Dopiero po którymś razie hamowanie z setki powoduje zerwanie przyczepności. Tragedia i dramat, gunwo za prawie pół ceny dobrych tarcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 W nc700x z tymi tarczami nie mam problemów zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemaks Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Masz porównanie do czegoś innego na tym samym sprzęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Tak. Do oryginału hondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi