pitt Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 więć szukam informacji o wyżej wymienionej hondzinie ....dzięki z góry za wszystkie inf :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Ja składałem honde z 79 roku myśle żę to chyba to samo, gdybyś chciał coś wiedzieć daj znć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 no więc mam takie pytanko jak sie sprawował tam silniczek... to jest jedno a drugie czy trudno zrobić wybite lagi z przodu....aha i jeszcze jedno zimering na wale mi poszedł od strony elektryki jeszcze tam nie zaglądałem ale czy jest konieczne rozbieranie silnika czy z zewnątrz wystarczy wymienić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 co do sprawowania się silnika to było oki trzeba tylko uważać z gwintami , są bardzo słabe i najlepiej uzywać do tego klucza dynamometrycznego.jeśli chodzi o lagi to żaden problem kupujesz symeringi i wymieniasz do tego olej (może być amortyzor z cepenu za 8,50zł.) Co do symeringu na wale to możesz sprubować wymienić z zewnątrz powinno się udać. (tego nie robiłem to nie pamietam jak tam wygląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 a jak sie sprawował w terenie?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 moto zprawowało się spoko, fajna sprawa była z przednim kołem (23cale) no i moto zapalało co najwyżej z drugieko kopniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi