dawid1346 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam.Mam dylemat czy kupić wariator Naraku Sport, czy Top Racing SV1.Jakie są Wasze opinie ? Jak osiągi i trwałość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1346 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Jednak zdecydowałem się na Top Racing Next Generation. Jak napiszę jak już będzie gotowy. Co sądzicie na temat tego wariatora ? Może mogłem kupić coś lepszego w tej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Road Runner Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Myślę, że szybciej znajdziesz odpowiedź zadając pytanie na forum.mieloch.pl. Tam siedzą ludzie biegli w temacie tuningu pięćdziesiątek. Jak kiedyś bawiłem się w tuning mojego skutera, to pamiętam, że założyłem wariator Hebo Next Generation i byłem z niego bardzo zadowolony. Ale to chyba trochę wyższa półka cenowa niż Naraku czy Top Racing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi