[email protected] Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam, po 10 Wrześnie mam troszkę czasu na wyjazd 5-7 dniowy --->kategoria open również październik i listopad. Z miłą chęcią dołączę do wyprawy w słoneczne rejony europy inie tylko. A więc kierunek Hiszpania, Maroko, Włochy, Bałkany lub Morze Czarne Jeżdżę sprzętem sportowo turystycznym więc maksymalnie lekki teren. Preferuje noclegi pod chmurką lub pola kempingowe . W przypadku dłuższej wyprawy zakończę ją szybciej. Jak szukasz kompana do tripu to napisz jaki masz plan. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwetom Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 W październiku/listopadzie planuje wypad do Maroka całość ok 7-9 dni. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Mi pasuje tylko 6 dni może zająć dojazd i powrót do samego Giblartaru. Zakładają, że wysiedzimy po 10h dziennie w siodle. Zostaje max 3 na Maroko.Marzę o tym kierunku ale nie wiem czy w max 9 dni jest to do zrobienia. Ale zawsze jak się nie wyrobimy z czasem to Hiszpania też jest piękna. Ja bym startował z Danii więc można by się spotkać w Bad Hersfeld na łączeniu niemieckiej 7 z 4. Reszta do obgadania. Z uwagi ze śmigam koreańskim wynalazkiem to preferuje prędość przelotową 120-130km/h. tel. +4531859548 Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Siemka, pisałem z Michałem K o 6 dniowym wypadzie do Czarnogóry może byś się pisał na ten kierunek...? Chcemy startować jeszcze we wrześniu. Jesteśmy w trakcie planowania, więc jesteśmy otwarci na propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi