CiSek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam, Jako że oryginalny licznik przepadł w odmętach czasu i modyfikacji, a ja jednak lubię te magiczne wskazania 🙂 Postanowiłem zakupić nowy licznik marki KOSO. Pojawia się jednak poważny problem a zarazem dwa ale po kolei 🙂 1. Gdzie mogę dostać schemat kostki, która kiedyś służyła do podłączenia oryginalnego prędkościomierza ? nie ukrywam że spalenie licznika poprzez wpinanie kabli gdzie popadnie nie wchodzi w grę. Chyba że któryś z kolegów wie jak sprawdzić co jest do czego ? 2. Przebieg bliżej nie określony 🙂 podobno mogę się zgłosić na stację diagnostyczną która wyciągnie mi dane z kiedyś tam i wbije przebieg taki jaki był podczas ostatniego zanotowania ? Teraz podobno za to kryminał więc chciałbym to zrobić tak jak się należy. Z góry dzięki za pomoc. CiSek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi