Gość Maniok Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Zapraszam do obejrzenia zdjec ruskow na mojej stronie. :D http://www.mojobrzyn.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Ruski jak ruski, ale najlepsze jest logo na komórkę z Kaśką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myślałem, że zejdę jak je oblukałem. Wygląda jak zając który w łeb dostał czyms cięzkim :mrgreen: :D Ściągnij z tematu nizej fotki mojego Dniepra z allegro i umiesć go. Honorarium sobie nie zarządam. Niech jakis slad po nim zostanie, bo jak go opchne może stanie się kolejnym obrzynem, czy innym dragiem. :P Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniok Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Jak widac lepiej znamy sie na ruskach, niz na tworzeniu logo :P Oprocz zdjec, mozna sobie sciagnac:- katalog części k-750- Instalacje elektryczna k-750 - Instalacje elektryczna M-72 RUSEK FOREVER!!! :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 heh ja tez na tej stronie mam poświęcone miejsce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ogólnie stronka mi sie podoba fajne rusałki tam oglądmay. (no i oczywiście twórcy jej są super- prosze umieście wkońcu te fotki co są na tym forum bo one sa najnowsze) pozdrawiam wszystkich piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniok Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Juz sa: http://republika.pl/motur/miklass.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 zapraszam również na moja strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi