Gość bieniek123 Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Witam jestem tu nowy!!!Chce sobie kupic na wiosne moto.Bardzo spodobala mi sie ta yamaha.Co o tym sadzcie???Bedzie sie nadawala???JAkie sa jej mocne i slabe strony?????Aktualnie jezdze skuterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Witam jestem tu nowy!!!Chce sobie kupic na wiosne moto.Bardzo spodobala mi sie ta yamaha.Co o tym sadzcie???Bedzie sie nadawala???JAkie sa jej mocne i slabe strony?????Aktualnie jezdze skuterem Witam' date=' poszperaj po forum i zarzuć zapytanie do Google'a, sporo już zostało na temat tego sprzęta napisane.Zerknij choćby na to: http://yawabusa.webpark.pl/xj600/yamaha_xj_600_s.htm Czy sie będzie nadawała, to zależy do czego ma Ci służyć.Ja ujeżdżam takie moto od czerwca i jak dla mnie sprawuje się świetnie, ale mnie nie bawi latanie czysta na gumie. Do bliskich wypadów turystycznych i polatania po okolicy jest bardzo dobra. A mocne i słabe strony, to już zależy na jaki egzemplarz trafisz.Pytanie, czy po jeździe skuterem nie będzie to zbyt mocne moto, może zacznij od jakiejś 250-ki, albo 500-ki. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Czy sie będzie nadawała, to zależy do czego ma Ci służyć.Ja ujeżdżam takie moto od czerwca i jak dla mnie sprawuje się świetnie, ale mnie nie bawi latanie czysta na gumie. Do bliskich wypadów turystycznych i polatania po okolicy jest bardzo dobra. A mocne i słabe strony, to już zależy na jaki egzemplarz trafisz.Pytanie, czy po jeździe skuterem nie będzie to zbyt mocne moto, może zacznij od jakiejś 250-ki, albo 500-ki. Pozdrówka Chyba nie widziales jak Xj jedzie na gumie... :D A za mocna raczej nie bedzie jesli masz poukladane w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi