Skocz do zawartości

Xj 6ooN

Gość bieniek123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bieniek123

Witam jestem tu nowy!!!Chce sobie kupic na wiosne moto.Bardzo spodobala mi sie ta yamaha.Co o tym sadzcie???Bedzie sie nadawala???JAkie sa jej mocne i slabe strony?????Aktualnie jezdze skuterem

Witam jestem tu nowy!!!Chce sobie kupic na wiosne moto.Bardzo spodobala mi sie ta yamaha.Co o tym sadzcie???Bedzie sie nadawala???JAkie sa jej mocne i slabe strony?????Aktualnie jezdze skuterem

Witam' date='

poszperaj po forum i zarzuć zapytanie do Google'a, sporo już zostało na temat tego sprzęta napisane.

Zerknij choćby na to: http://yawabusa.webpark.pl/xj600/yamaha_xj_600_s.htm

Czy sie będzie nadawała, to zależy do czego ma Ci służyć.

Ja ujeżdżam takie moto od czerwca i jak dla mnie sprawuje się świetnie, ale mnie nie bawi latanie czysta na gumie. Do bliskich wypadów turystycznych i polatania po okolicy jest bardzo dobra.

A mocne i słabe strony, to już zależy na jaki egzemplarz trafisz.

Pytanie, czy po jeździe skuterem nie będzie to zbyt mocne moto, może zacznij od jakiejś 250-ki, albo 500-ki.

Pozdrówka

Czy sie będzie nadawała, to zależy do czego ma Ci służyć.

Ja ujeżdżam takie moto od czerwca i jak dla mnie sprawuje się świetnie, ale mnie nie bawi latanie czysta na gumie. Do bliskich wypadów turystycznych i polatania po okolicy jest bardzo dobra.

A mocne i słabe strony, to już zależy na jaki egzemplarz trafisz.

Pytanie, czy po jeździe skuterem nie będzie to zbyt mocne moto, może zacznij od jakiejś 250-ki, albo 500-ki.

Pozdrówka

Chyba nie widziales jak Xj jedzie na gumie... :D

A za mocna raczej nie bedzie jesli masz poukladane w glowie