wiciu_r Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Jak w temacie, kupię takowy z kluczykiem do kufra z fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Pisz do Avalona ale z tego drugiego forum, wiesz ktorego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dzisiaj przeszedł zamówiony w serwisie Hondy zamek....................................Jak odpakowałem to najpierw powiększyłem drzewostan...................czyli zdębiałem.Pusty bębenek, nasadka i 3 razy więcej niż na fotce blaszek i sprężynek (to co widać to zapakowany nadmiar). Jednak wpadłem na pomysł, że to zapewne kit do dostosowania zamka pod oryginalny motocyklowy kluczyk. Postępując zgodnie z poniższą instrukcją stwierdziłem że nic nie pasuje bo pewnie Honda NC700 ma inny kluczyk... Ale co tam, dremel i pilniki iglaki w łapę i po 2 godzinkach i browarku wszystko działa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi