Radoslav Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Witam! Mam do sprzedania zabytkową Jaskółkę po kapitalnym remoncie. Dosyć rzadki model z wysoką kierownicą i pojedynczą kanapą, produkowany tylko w roku 1964. W skrócie:Silnik rozebrany do ostatniej śrubki, wymieniony korbowód, tłok, wszystkie łożyska, zrobiony szlif itd.Cały silnik i inne części aluminiowe wyszkiełkowane.Nowe szprychy, wszystkie elementy chromowane nowe, lub pochromowane na nowo.Rama malowana proszkowo, nowy lakier na baku błotnikach itd.W razie pytań chętnie na wszystkie odpowiem. Cena do rozsądnej negocjacji. Motocykl zarejestrowany na zabytek.Link do ogłoszenia:https://www.olx.pl/oferta/mz-es-250-1-jaskolka-CID5-IDr5Sfp.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś50/125 Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 (edited) Witam! Mam do sprzedania zabytkową Jaskółkę po kapitalnym remoncie. Dosyć rzadki model z wysoką kierownicą i pojedynczą kanapą, produkowany tylko w roku 1964. W skrócie:Silnik rozebrany do ostatniej śrubki, wymieniony korbowód, tłok, wszystkie łożyska, zrobiony szlif itd.Cały silnik i inne części aluminiowe wyszkiełkowane.Nowe szprychy, wszystkie elementy chromowane nowe, lub pochromowane na nowo.Rama malowana proszkowo, nowy lakier na baku błotnikach itd.W razie pytań chętnie na wszystkie odpowiem. Cena do rozsądnej negocjacji. Motocykl zarejestrowany na zabytek.Link do ogłoszenia:https://www.olx.pl/oferta/mz-es-250-1-jaskolka-CID5-IDr5Sfp.htmlMam pytanie, nie jest ono związane z kupnem, posiadam też Mz Jaskółkę, i od dłuższego czasu planuje odrestaurować ją, masz jakąś stronę z częściami do Jaskółki, zaufaną chodzi mi o to, żeby cena była adekwatna do jakości, jaki akumulator zamontowałeś lub polecasz do Jaskółki? Jak nie chcesz to możesz mi w prywatnej wiadomości na wszystko odpowiedziećPozdrawiam Edited April 12, 2019 by Kubuś50/125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoslav Posted April 14, 2019 Author Share Posted April 14, 2019 Ze sklepów z częściami polecam Stazet i Stolmot. Z akumulatorów 6v nie ma wielkiego wyboru, wziąłem pierwszy z brzegu chyba Unibat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts