Jump to content

MZ ES 250/1 Jaskółka '64 Zabytek

Radoslav
 Share

Recommended Posts

Witam! Mam do sprzedania zabytkową Jaskółkę po kapitalnym remoncie. Dosyć rzadki model z wysoką kierownicą i pojedynczą kanapą, produkowany tylko w roku 1964. W skrócie:

Silnik rozebrany do ostatniej śrubki, wymieniony korbowód, tłok, wszystkie łożyska, zrobiony szlif itd.

Cały silnik i inne części aluminiowe wyszkiełkowane.

Nowe szprychy, wszystkie elementy chromowane nowe, lub pochromowane na nowo.

Rama malowana proszkowo, nowy lakier na baku błotnikach itd.

W razie pytań chętnie na wszystkie odpowiem. Cena do rozsądnej negocjacji. Motocykl zarejestrowany na zabytek.

Link do ogłoszenia:

https://www.olx.pl/oferta/mz-es-250-1-jaskolka-CID5-IDr5Sfp.html

Witam! Mam do sprzedania zabytkową Jaskółkę po kapitalnym remoncie. Dosyć rzadki model z wysoką kierownicą i pojedynczą kanapą, produkowany tylko w roku 1964. W skrócie:

Silnik rozebrany do ostatniej śrubki, wymieniony korbowód, tłok, wszystkie łożyska, zrobiony szlif itd.

Cały silnik i inne części aluminiowe wyszkiełkowane.

Nowe szprychy, wszystkie elementy chromowane nowe, lub pochromowane na nowo.

Rama malowana proszkowo, nowy lakier na baku błotnikach itd.

W razie pytań chętnie na wszystkie odpowiem. Cena do rozsądnej negocjacji. Motocykl zarejestrowany na zabytek.

Link do ogłoszenia:

https://www.olx.pl/oferta/mz-es-250-1-jaskolka-CID5-IDr5Sfp.html

Mam pytanie, nie jest ono związane z kupnem, posiadam też Mz Jaskółkę, i od dłuższego czasu planuje odrestaurować ją, masz jakąś stronę z częściami do Jaskółki, zaufaną chodzi mi o to, żeby cena była adekwatna do jakości, jaki akumulator zamontowałeś lub polecasz do Jaskółki? Jak nie chcesz to możesz mi w prywatnej wiadomości na wszystko odpowiedzieć

Pozdrawiam

Edited by Kubuś50/125