tommaszro Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 witam, wybieram się 1 czerwca na Bałkany. Chorwacja wzdłuż wybrzeża, Albania, potem ......okaże się. Wyjazd pod hasłem całkowity spontan, bez planu i pośpiechu. Jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć, zapraszam. Będę również wdzięczny za kontakt osób które w tym samym czasie będą przebywać w okolicy (to tak na wszelki wypadek gdyby ktoś potrzebował pomocy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ambitnie nie powiem. Ja tam wolę mieć jakikolwiek plan ale z drugiej strony każdy lubi co lubi więc życzę koledze wytrwałości i powodzenia. Daj znać co w Albanii może Grecji jak wrócisz. Wybieram się w tamte rejony ale we Wrześniu więc chętnie posłucham rad. Trzymam kciuki.PozdrawiamSavii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek. Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Witam, ja również wybieram się w tamte rejony. Myślałem o majówce ale to wszystko zależy od pogody. Część trasy mamy podobnie, z tym że mi zależy na objechaniu Czarnogóry. Do Albani chcę wjechać na jeden dzień na SH20, natomiast powrót przez Bośnię z przystankiem w Mostacie. Mój plan nie jest jednak sztywny zarówno co do trasy jak i terminu. Możliwe, że wybierzemy się w podobnym czasie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Zając Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam my startujemy z okolic ŁODZI 14 CZERWCA na CZARNOGÓRE przez Bośnię może na chwilę do Albanii . Wyjazd na 2 tygodnie .Jeśli cię to zainteresuje to napisz i pogadamy bardziej kąkretnie bo nie wiem czy twój termin jest sztywny czy elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommaszro Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam my startujemy z okolic ŁODZI 14 CZERWCA na CZARNOGÓRE przez Bośnię może na chwilę do Albanii . Wyjazd na 2 tygodnie .Jeśli cię to zainteresuje to napisz i pogadamy bardziej kąkretnie bo nie wiem czy twój termin jest sztywny czy elastyczny.Okazuje się, że właśnie mój 1 czerwca jako data wyjazdu legł w gruzach.......... na dziś możliwy jest 15 czerwca (sobota) czyli podobnie Właśnie się okazało, że termin wyjazdu musi ulec zmianie.....niby tragedii nie ma, ale wprowadza pewne zamieszanie.Na dziś aktualnym terminem jest 15 czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Zając Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Napisałem ci wiadomość na PRYWATNĄ i nie wiem czy poszło Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Savii ja również mam plan w tamtym kierunku na wrzesień. Może tym razem ? Sory za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi