Kaczor235 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam, ostatnio zmienialem olej i filtr w skrzyni i mam jakis akcesoryjny korrk wlewu i nie ma tam bagnetu w serwisowce pisalo zeby wlav przy zmianie fiktra 620ml tyle wlalem i tego oleju jest po sam korek tak powinno byc filtr powinien swoje wsiaknac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Czy w tym motorze czasem nie jest osobny olej w skrzyni i w silniku, bo jak masz olej po s korek to chyba spusciles że skrzyni a olej nowy wlales o silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor235 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Czy w tym motorze czasem nie jest osobny olej w skrzyni i w silniku, bo jak masz olej po s korek to chyba spusciles że skrzyni a olej nowy wlales o silnikaJuz powinno byc git bo odpalilem go filtr swoje wziol oleju i poziom siw obnizyl tylko ze nie sprawdz czy jest git bo brak bagnetu ale mniejsza teraz mam inny problem. Po odpaleniu kopka caly czas stuka to charakyerystyczne stukanie gdy odpalimy moto i trzymamy kopke na samym dole tylko u mnie kopka jest w pozycji zlozonej i tak stuka i ja cofa do tylu podejrzewam ze to sprezyna kopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Sprężyna kopki albo pękła albo wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi