harbuz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czołem. Wybieramy się 22, może 29 czerwca na 3 tygodnie w kierunku Gruzji. Spotkanie w Suwałkach, przejazd Litwa, Rosję w kierunku drogi wojennej. Powrót Turcją. Z racji, że Gruzja nie jest już jakimś rodzynkiem i jest dużo filmików i wskazówek od byłych tam uczestników to wstępny plan wycieczki już mamy. Oczywiście wszystkie wskazówki mile widziane.Wiadomo, życie i trasa wszystko zweryfikuję, ale nie do końca najlepszym planem byłoby go nie mieć?Spanie w hotelach, pensjonatach. Normalne jedzenie. Awaryjnie śpiwór i kukufunku.Jedziemy na dwa może trzy motocykle. Wszystko się okaże? Moto gs 1200. Off nie koniecznie. Tam gdzie potrzeba.Gdyby ktoś chciał się podpiąć to temat otwarty?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejCGR Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Czołem. Wybieramy się 22, może 29 czerwca na 3 tygodnie w kierunku Gruzji. Spotkanie w Suwałkach, przejazd Litwa, Rosję w kierunku drogi wojennej. Powrót Turcją. Z racji, że Gruzja nie jest już jakimś rodzynkiem i jest dużo filmików i wskazówek od byłych tam uczestników to wstępny plan wycieczki już mamy. Oczywiście wszystkie wskazówki mile widziane.Wiadomo, życie i trasa wszystko zweryfikuję, ale nie do końca najlepszym planem byłoby go nie mieć?Spanie w hotelach, pensjonatach. Normalne jedzenie. Awaryjnie śpiwór i kukufunku.Jedziemy na dwa może trzy motocykle. Wszystko się okaże? Moto gs 1200. Off nie koniecznie. Tam gdzie potrzeba.Gdyby ktoś chciał się podpiąć to temat otwarty?Pzdr. Temat zainteresował mnie, też w tym terminie jadę. Może się zdzwonimy 606 956 217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zapodaj adres mailowy, wyślę Ci wstępny plan trasy? Będziesz zainteresowany to się zdzwonimy? My i tak jedziemy.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejCGR Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2019 przez MaciejCGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiW Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 siemka, ciekawy kierunek i termin. Wysyłam na priv adres mail - prośba o więcej szczegółów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi