harbuz Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Czołem. Wybieramy się 22, może 29 czerwca na 3 tygodnie w kierunku Gruzji. Spotkanie w Suwałkach, przejazd Litwa, Rosję w kierunku drogi wojennej. Powrót Turcją. Z racji, że Gruzja nie jest już jakimś rodzynkiem i jest dużo filmików i wskazówek od byłych tam uczestników to wstępny plan wycieczki już mamy. Oczywiście wszystkie wskazówki mile widziane.Wiadomo, życie i trasa wszystko zweryfikuję, ale nie do końca najlepszym planem byłoby go nie mieć?Spanie w hotelach, pensjonatach. Normalne jedzenie. Awaryjnie śpiwór i kukufunku.Jedziemy na dwa może trzy motocykle. Wszystko się okaże? Moto gs 1200. Off nie koniecznie. Tam gdzie potrzeba.Gdyby ktoś chciał się podpiąć to temat otwarty?Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciejCGR Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Czołem. Wybieramy się 22, może 29 czerwca na 3 tygodnie w kierunku Gruzji. Spotkanie w Suwałkach, przejazd Litwa, Rosję w kierunku drogi wojennej. Powrót Turcją. Z racji, że Gruzja nie jest już jakimś rodzynkiem i jest dużo filmików i wskazówek od byłych tam uczestników to wstępny plan wycieczki już mamy. Oczywiście wszystkie wskazówki mile widziane.Wiadomo, życie i trasa wszystko zweryfikuję, ale nie do końca najlepszym planem byłoby go nie mieć?Spanie w hotelach, pensjonatach. Normalne jedzenie. Awaryjnie śpiwór i kukufunku.Jedziemy na dwa może trzy motocykle. Wszystko się okaże? Moto gs 1200. Off nie koniecznie. Tam gdzie potrzeba.Gdyby ktoś chciał się podpiąć to temat otwarty?Pzdr. Temat zainteresował mnie, też w tym terminie jadę. Może się zdzwonimy 606 956 217 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harbuz Posted January 27, 2019 Author Share Posted January 27, 2019 Zapodaj adres mailowy, wyślę Ci wstępny plan trasy? Będziesz zainteresowany to się zdzwonimy? My i tak jedziemy.Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciejCGR Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 (edited) . Edited January 28, 2019 by MaciejCGR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiW Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 siemka, ciekawy kierunek i termin. Wysyłam na priv adres mail - prośba o więcej szczegółów Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts