_bollo_ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Hej!Mam od 2012 roku takowe jeansy (ESPADA CT), chciałbym dla nich znaleźć następcę - no i pojawia się problem, bo Motowear już nie robi (a przynajmniej nie podaje że takowy materiał jest użyty) jeansów z nicią kevlarową/aramidową a jedynie takowe mnie interesują (2x szlif na torze gokartowym przy ca. 80kmh nie zrobił na nich wrażenia). Może wie ktoś o jakimś innym modelu z takowego materiału - bo nie interesują mnie jeansy z kevlarową podszewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusix Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak chcesz kupić jeasny, które posłużą Ci na lata to sprawdź markę TRILOBITE, a najlepiej model PARADO - aktualnie best seller. Chłopaki specjalizują się tylko w odzieży "cywilnopodobnej", a jakość mówi sama za siebie. Jeśli masz problem z doborem, pisz śmiało na priv - pomogę i ogarnę fajną cenę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dzięki, ale nadal są to spodnie warstwowe, mi chodzi stricte o jeans z nicią aramidową, bez dodatkowych warstw, a na pewno bez membrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Mottowear Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Mottowear Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi