GrzenioCBR125 Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu na południe Europy. Gdzie dokładnie? Włochy, Hiszpania te kierunki ale słucham propozycji. Jade hondą Cbr 125 ccm.Termin: lipiec, Sierpień. Może być super przygoda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ste-fan Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Jeżeli w tych miesiącach, to może być nawet bardzo gorąca przygoda :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojt47 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Witam!!! w tym terminie lipiec-sierpień ,równierz planuję małą wyprawę moją 125-ką. Mój kierunek to Transalpina i trasfogarska w Rumuni a nastę pnie będę kierował się na magistralę Adriatycką.Chcę tą trasę oblecieć jednym ciągiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robon12 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Ambitne plany, trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamg24 Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 ...na rumuńskie szlaki jechałbym już dzisiaj..podoba mi się Rumunia...Transalpina i Transforgarska jesienią zrobiona z jednej i drugiej strony...po prostu super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts