grzesiek84 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam może tu się ktoś znajdzie,mam do przejrzenia (możliwe że będzie wymagał remontu) silnik od Jawy 350 ts. Jest jakiś fachman od knedli w okolicach Namysłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Cześć!Niestety w Twoich okolicach nie znam nikogo. U siebie mam 2 kolegów z klubu Jawa CZ Polska, którzy te silniki rozkładają i składają zamiast pacierza, aby nie wyjść z wprawy. Jesteś zalogowany na forum: http://www.jawaczklub.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Tak jestem.Jak możesz skrobnij tu na PW o których userow chodzi. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi