Kobra Opublikowano 12 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Tzn.Ze jego Jawa nie buja a Ducati tak...heh :smile2: Słyszałem ze kratownicowe ramy są najsztywniejsze a przy tym najlzejsze, ale on ma 14 lat , więc pewnie wie lepiej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 No i pewnie przycierał wydechami na zakrętach Monsterem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 ja tylko mówie to co mi powiedział kolega dziennikarz moto - nie jeździłem wiec potwierdzenia nie mam, to nie moja wina ja tego nie wymysliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 12 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 OK, ale zeby Forum było wiarygodne, staraj sie pisać tylko to czego sam doświadczyłeś, poznałeś i co wiesz na pewno;nie to co kumple opowiadają...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 ...i co zmyślają...jak np z tą ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 OK, ale zeby Forum było wiarygodne, staraj sie pisać tylko to czego sam doświadczyłeś, poznałeś i co wiesz na pewno;nie to co kumple opowiadają...pozdr ok przepraszam, tylko mam do niego zaufanie i napisałem, ale moge juz nie pisac tego o czym on mi mówi. zapomnijmy o sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi