wiciu_r Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Jak w temacie. Chcę kupić coś prostego do 2 kawałków z alledrogo, ale w tym sprzęcie zielony jestem. Robienie grafiki przestrzennej raczej opanuję bo na bieżąco Corel, a kiedyś AutoCada liznąłem, ale ze sprzętem nie miałem styczności. Chciałbym robić elementy 20x20 lub 20x30 maksymalnie bo mażą mi się steampunkowe moto klimaty, a także zlotowe gadżety mniejsze. Typowo hobby niezarobkowe. Jak ktoś ma coś z tego co dostępne na alledrogo to niech zdradzi plusy i MINUSY modelu.Szacenuk Bardzo wstępnie to mi się podoba: https://allegro.pl/oferta/szyba-2-extrudery-mega2560-a10m-lepszy-ender-3-7698596181 Edytowane 27 Grudnia 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ja Ci w 3D nic nie poradzę .. Ale popatrz tutaj: https://www.gearbest.com/3d-printer-_gear/c_11340/?page_size=120 i popatrz sobie na necie w opiniach... I już... To Twoje też fajne do chałupnictwa.... W moim linku masz dużo różnych taśm i materiały różne i kolory i kaliber.... I ceny ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 No dobra, zakupiłem właśnie z alledrogo A10M. Zielony jestem, ale przy pomocy kuzyna spróbuję w materiale ABS zrobić do swojej ADV ciemnozielone boczki i osłony w kształcie plastra miodu. Może powstanie mały transformers... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi