M1ll3r Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jak zawsze coś znowu się zepsuje. Mam problem ze sprzeglem w loncin 110 silnik 139fmb, nie działa nic. Na początku nie wysprzeglał do końca i pomyślałem ze podciągne linkę. Gdu to zrobiłem nacisnalem klamke i cos strzeliło. Odpaliłem slinik i nie było sprzegła. Regulowałem przy klamce jak i pod pokrywką. Nic nie dało. Rozebrałem całe sprzegło i tam nic się nie stało poza fioletową przekładką. Złożyłem to nowe uszczelki regulacja i pociągam klamkę wrzucam bieg kręce magnetem i wałek zdawczy sie kreci. Co może być, wina braku lub niskiego poziomu oleju ? Bo już nie mam pomysłu. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalGT2 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Stan i grubość tarcz i przekładek i jakie jest tam sprzegło było kilka rodzai może jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ll3r Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Sprawdziłem przekładki, są jeszcze dobre. Okazało sie, ze pęknięty jest dekiel i zamiast popychac sprzegło dekiel pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Road Runner Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dekiel pękł od naciśnięcia klamki sprzęgła?! :ohmy: Z czego Chińczycy zrobili tę pokrywę? Z plastiku z butelek poddanych recyklingowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi