Daro78 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Witam, proszę o poradę Road king tc88 flhrsi 2004r od pewnego czasu przerywa jakby na jeden cylinder mam wrażenie że na tylny ale tylko wtedy gdy zejdę z obrotów poniżej biegu jałowego, np jak ruszam lub wrzucam kolejny bieg robi się chwilowo dziura , wcześniej tego nie było. Poza tym wszystko ok. Będę wdzięczny za pomoc jest to dosyć irytujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daro78 Posted December 1, 2018 Author Share Posted December 1, 2018 Może to wina świec teraz są NGK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech N Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Czy masz wystarczająco dogrzany silnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavo v2 Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 (edited) Witam, proszę o poradę Road king tc88 flhrsi 2004r od pewnego czasu przerywa jakby na jeden cylinder mam wrażenie że na tylny ale tylko wtedy gdy zejdę z obrotów poniżej biegu jałowego, np jak ruszam lub wrzucam kolejny bieg robi się chwilowo dziura , wcześniej tego nie było. Poza tym wszystko ok. Będę wdzięczny za pomoc jest to dosyć irytujące. Siemka przyczyn może być kilka paliwo-filtr również kable miałem podobne objawy zmieniłem świec na nowe jest ok.Świece 6r12 i bez kombinacji wymieniłem na takie same i jest super , pamiętam że w kiedyś w vulcanie wymieniłem świece tam były 4-sztuki i się działo więc z powrotem wkręciłem stare i po kłopocie ,a zmieniałem dlatego bo były stare.POZDRAWIAM.PS; jak zmieniałeś to może po prostu trafiłeś na felerne sztuki lub parametry nie takie . Edited December 2, 2018 by slavo v2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daro78 Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Właśnie im silnik bardziej gorący tym częściej przerywa.Dodam jeszcze że gdy przerwie to lubi walnąć w filtr powietrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts