Daro78 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Witam, proszę o poradę Road king tc88 flhrsi 2004r od pewnego czasu przerywa jakby na jeden cylinder mam wrażenie że na tylny ale tylko wtedy gdy zejdę z obrotów poniżej biegu jałowego, np jak ruszam lub wrzucam kolejny bieg robi się chwilowo dziura , wcześniej tego nie było. Poza tym wszystko ok. Będę wdzięczny za pomoc jest to dosyć irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro78 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Może to wina świec teraz są NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Czy masz wystarczająco dogrzany silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, proszę o poradę Road king tc88 flhrsi 2004r od pewnego czasu przerywa jakby na jeden cylinder mam wrażenie że na tylny ale tylko wtedy gdy zejdę z obrotów poniżej biegu jałowego, np jak ruszam lub wrzucam kolejny bieg robi się chwilowo dziura , wcześniej tego nie było. Poza tym wszystko ok. Będę wdzięczny za pomoc jest to dosyć irytujące. Siemka przyczyn może być kilka paliwo-filtr również kable miałem podobne objawy zmieniłem świec na nowe jest ok.Świece 6r12 i bez kombinacji wymieniłem na takie same i jest super , pamiętam że w kiedyś w vulcanie wymieniłem świece tam były 4-sztuki i się działo więc z powrotem wkręciłem stare i po kłopocie ,a zmieniałem dlatego bo były stare.POZDRAWIAM.PS; jak zmieniałeś to może po prostu trafiłeś na felerne sztuki lub parametry nie takie . Edytowane 2 Grudnia 2018 przez slavo v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Właśnie im silnik bardziej gorący tym częściej przerywa.Dodam jeszcze że gdy przerwie to lubi walnąć w filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi