Gość mar3cki Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 po naszych drogach jezdzi juz jeden Boss Hoss, wlasciciel jest chyba prezesem HOGu ale pewny nie jestem :roll: pisali o tym w ŚM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Z drugiej strony, pamiętajcie, że tego typu motocykle (jak np. Warrior, Walkiria. Vulcan2000) są pomyślane głównie na rynek Amerykański gdzie : jeździ się powoli (więc nie potrzebuje owiewek), drogi są równe (więc nie musi mieć super tłumienia), proste (nie trzeba składać sie specjalnie w zakręty), szerokie (w miastach) więc nie ma problemów z przeciskaniem się - choć nie wiem czy to jest tam nawet praktykowane. Za oceanem wszystko co większe, jest lepsze od dużego. Taki styl. I dotyczy to nie tylko moto ale i aut. Więc na "tamtejsze" warunki to moto jest super!własnie ten motocykl jest typowy na amerykański rynek dla facetów po 40stce z kompleksami itp zazwyczaj ozdabiaja je światełkami jak Ty Maniek choinke na święta :buttrock: DUŻY motorek = dużo diod i innych świecidełekpozatym w usa są popularne gixxery750 i 1000 albo harleye i im podobne "dziwolągi"ci ludzie nieznają klimatu streetfighterów czy supermoto :roll: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gola Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 A ja powiem tylko tyle: "Renatko trafiłaś celnie w moje gusta". Rozmarzyłam się, aż miło. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi