Dariow Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Sprzedaje z wyposażeniem jak na zdjęciach i opisem poniżej: - fotele Mustang dla kierowcy i pasażera plus oparcie dla kierowcy - chromowane zbiorniczki płynów, klamki i obudowy przełączników, - dołożyłem przełącznik potrójny z Kuryakyn do dodatkowych lightbarów, dodatkowych lamp do jazdy dziennej i podświetlenia motocykla - chromowana nakładka na ssanie Kuryakyn - chromowana nakładka zbiorniczka wyrównawczego Yamaha - nakładki na pedał hamulca i zmiany biegów Kuryakyn - spacerówki z dodatkowym podparciem pięty Kuryakyn - dołożone dodatkowe deflektory - osłony rąk - dołożony wydech Peacemaker z regulowana elektrycznie głośnością, - dołożony tylny kufer z modelu Ventury plus uchwyty dla pasażera, - dodatkowe oryginalne relingi kufrów bocznych - dodatkowe światło stop - dodatkowe światło obrysówka pod kuframi - dodatkowy bagażnik na kufrze centralnym - osłona baku - fanfary - CENA BEZ NAWIGACJI Motocykl sprowadzony z USA pierwsza rejestracja w kraju 20 marzec 2012 Ja go zakupiłem w listopadzie 2012 i od tego czasu przejechałem z uśmiechem na twarzy i niezawodnością 34434 mil (55094 km) W kwietniu tego roku przy przebiegu 55920 mil (89472 km) wykonany pełny przegląd Ma dwa klucze (pasują do stacyjki i wszystkich kufrów), książkę serwisową z serwisami robionymi zgodnie ze wskazówkami Yamahy. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu telefonicznego 503 - wyświetl numer - gdybym nie odbierał proszę o SMS oddzwonię https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-royal-star-ID6BiSu8.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariow Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 Nadal aktualnehttps://www.olx.pl/oferta/yamaha-royal-star-tour-de-lux-CID5-IDxvXmY.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts