kubek608 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Witam! Posiadam pitbike'a z kołami 14/17. Dużo będzie przerabiania? Jaki rozmiar kół? Z góry dziękuję :) Edytowane 17 Października 2018 przez kubek608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Też mam coś takiego. A nie lepiej zakupić ramę z papierami i wstawić motorek pita? Pita nie zarejestrujesz. Cały pitek jest za mały aby z moimi 95kg zrobić z niego rasowca. Ale to moje prywatne zdanie.Tu wstawiałem silnik Pitka w inną ramę, da się.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/184370-silnik-loncin-250/?hl=swap&do=findComment&comment=2398750 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witam! Posiadam pitbike'a z kołami 14/17. Dużo będzie przerabiania? Jaki rozmiar kół? Z góry dziękuję :) Pitbike supermoto? Nie chciałbym tego widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Pitbike supermoto? Nie chciałbym tego widzieć No a ja bardzo bym chciał. Zakupić na olx-ie zarejestrowaną ramę i dziubać przez zimę. Normalnie kocham takie niestandardowe projekty. Do swojej chińskiej ADV-ki będę dorabiał kompletne półki pod zawias Tuarega. Nie ażeby była jakaś wielka potrzeba, ale chcę i zrobię. Tak więc kubek608 działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Zakupić na olx-ie zarejestrowaną ramę i dziubać przez zimę. Tylko że mój silnik wsadzę co najwyżej do ramy jawki mustang albo starego rometa. A chciałbym pozostać przy wyglądzie pita :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A w sumie to o jakim silniku mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A w sumie to o jakim silniku mówimy?125 cylinder poziomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 139FMI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Z takim układem słabo widzę dobranie ramy..... A może jakiś ratalny budżet na coś w temacie z olx-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Z takim układem słabo widzę dobranie ramy..... Ja też... Ale w końcu dużo przerabiania na te supermoto?Papiery niepotrzebne bo jeżdżę po wsiach gdzie policja jest raz na 3 miesiące :DA w taki mocny teren i tak nie wjeżdżam nawet na kostce :) Edytowane 18 Października 2018 przez kubek608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 To tak moim skromnym zdaniem: 1. oświetlenie, tu raczej prosto bo przynajmniej u mnie pitek ma okablowanie kompletne chyba 2. jakieś osłony lag, będzie bardziej mięsiście3. dłuższy wahacz od jakiegoś crossa i amor, jeśli rama pitka to wytrzyma 4. zadupek dorobiony wizualnie z całością Plastiki bym zrobił sam gnąc poliwęglan i okleił folią karbonową itp. Ale tak naprawdę to kwestia twojej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Mój wygląda mniej więcej tak: Osłony lag ma, dla mnie ma to wyglądać tak jak w mrf'ie, zmieniasz koła i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No to jak masz już wizję to działaj. Zawsze najtrudniej zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek608 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Spróbuje z kołami 14 i 14 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi