wiciu_r Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Cześć!Słyszałem, że motorowery na Węgrzech nie podlegają rejestracji. Mając podobno fakturę zakupu i oświadczenie z ambasady, że te pojazdy tam nie podlegają rejestracji można je bez problemu zarejestrować u nas. Przerabiał ktoś temat? Mam Piaggio Bravo i szukam możliwości rejestracji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiekkk Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Słyszałem, że motorowery na Węgrzech nie podlegają rejestracji.to mogę potwiedzićlata temu jeździłem po Budapeszcie na przywiezionej z PL 50-tce.... to była chyba jedyna 50-tka w mieście z tablicą rejestracyjną hez blachami jeździły wyłącznie 125-tki i więcej Co do rejestracji itd nie pomogę - nie interesowałem się tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi