Greedo Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Mam pytanie czy posiada ktos z Was kosz sprzegla, zabierak sprzegla i tryb kopniaka do MZ ETZ 150 ?? Dzis sie okazalo ze musze to wymienic i wkurzony jestem jak cholera bo te polskie czesci to niesamowite gówno Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 WITAM PISZE W NASTEPUJACEJ SPRAWIE MAM DO SPRZEDANIA DUŻO NOWYCH CZESCI DO MZ ETZ 150,250 SA ONE ORYGINALNE NIEMIECKIEPOSIADAM JE ZE ZLIKWIDOWANEGO SKLEPU KTÓRY KIDYS PROWADZIŁEM Z OJCEM PRZYZNAM ZE MAM PROBLEM SPRZEDAC JE W MOJEJ OKLOICY JEST POPROSTU MAŁO UZYTKOWNIKÓW TEGO TYPU MOTORU SPRZEDAM JE PO NAPRAWDE NISKIEJ CENIEZWRACAM SIE Z PROSBA O TO ABYS MOZE POWIADOMIŁ SWOICH ZNAJOMYCH LUB WSZYSKICH ZAINTERESOWANYCH O MOJEJ SPRAWIE ZA CO Z GÓRY DZIEKUJE ŁUKASZ Z WIELKOPOLSKI Przyslal mi to dzis jakis gosciu, chyba kiedys cos u niego kupowalem, zapytaj sie moze bedzie mial oto jego mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Wlasnie wysłałem zapytanie. Dzieki, czekam az odpisze, on sie nawet na allegro udziela, tez cos o tym zlikwidowanym sklepie pisal Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi