marek hd Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) witam szanownych ..... :biggrin:dawno mnie tu nie bylo...eh. wszedlem w posiadanie jak w temacie HD jest troche ogolocony z kluczykow i brak jednego FOBA .i trzeba dorobic klucze i sparowac FOBA .czy jest ktos w okolicach LUBLINA by mogl mi to wykonac?? wiem ze jest HD Lublin..ale,.... . moze ktos mnie naprowadzi na PDF do fat boba instrukcje manuale .. itp.. szukam szukam i jakos nic mi nie idzie .. wiem ze zaraz moze buc odzew ze googlowanie nie boli.. hehe. pozdrawiam Edytowane 9 Września 2018 przez marek hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Oki . rozumiem ze nikt nie pomoze.. :banghead: troche juz znalazlemdzieki chociaz za poczytanie postu..pzdr sporciak na gaziorze fat bob wtrysk tc 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Zadzwoń do Pawła 503153614 - jest on wprawdzie z okolic Katowic , ale robi usługi parowania fobów itp. - po prostu wysyłasz mu komp , a on zrobi wszystko - polecam. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Zadzwoń do Pawła 503153614 - jest on wprawdzie z okolic Katowic , ale robi usługi parowania fobów itp. - po prostu wysyłasz mu komp , a on zrobi wszystko - polecam.dzieki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi