ADi33 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Od wczoraj w moim garażu Raider SCL 194/500 z 2014 roku https://www.dropbox.com/sh/bxyg3dj5m03tksa/AAAh0Oc77muN6Wuotstz76_Ia?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 ło panie ładna :biggrin: :biggrin: :biggrin: tylko te tłumiki jakies takie niepasujące ale rzecz gustu ja bym pozmieniał,gratki kawał ślicznej maszyny,niech słuzy :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Dzięki! To SCL limitowana wersja. Yamaha zrobiła tylko 500 sztuk, więc raczej chcę go utrzymać w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 jak tak to ok,mimo wszystko piękny sprzęt :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Fajna Panie ale ....... moje zboczenie namawia do wywalenie oparcia pasazera i siodelka oraz pseudo owiewki :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 I żeby tak wyglądał?https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-raider-bardzo-czarny-ID6APteB.html Siedzenie pasażera i oparcie jest już zdjęte, ale z owiewką zastanawiam się. Nigdy wcześniej nie używałem żadnej szyby czy owiewki, ale jak po trasie z owiewką zobaczyłem swoją kurtkę bez rozwalonych robali, to mnie zaciekawiła. Poza tym to chyba dobre miejsce na navi, telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak, dokladnie.Ja po trasie czyszcze kurtke i szybke w kasku ...... jak krótka trasa to orzeszek i czyszcze okulary. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi