marcin700 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Mam do sprzedania trochę ciuchów i kask, bo zrobiłem sobie przerwę od posiadania jakichkolwiek pojazdów mechanicznych... ;-)Kask Nolan N43E rozmiar L, biały (ma lekko porysowaną szybę, bo kiedyś upychałem go do kufra i o coś podrapałem),Kurtka Tarbor, zwykła, bez ochraniaczy, więc można też w niej chodzić np. zimą (ma podpinkę), rozmiar 54,2 pary portek Tarbor, jedne z ochraniaczami, drugie bez, pasują na chłopa ;-) 180 cm wzrostu i ok 80 kg wagi (ok. 100 cm w pasie).Buty Tarbor kowbojki krótkie, rozmiar 43.Wszystkie ciuchy i buty w kolorze czarnym i bardzo mało używane, w stanie prawie fabrycznym.Wszystko po 2 stówy + przesyłka :-)Kontakt: PW na forum. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi