hexor97 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Czesc chłopaki. Montowal ktos tłumik snell z xl moto. Ja wiem ze większość powie ze tylko yoshimura arrow ect. Ale cena która oferują za końcówkę to 350zł. prosil bym o jakieś opini jak ktos ma i ja by mozna bylo tez filmik. chce to zamontować do mojego odkurzacza Hondy CBF 600 z 2005r. Zamowienie z Polski 2 lata gwaranci i ewentualny zwrot nie to co z akrapy z aliexpres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wątpię aby to jakościowo się różniło od szina majde.Końcówka uniwersalna identycznie jak akrapy z alli..Nie są to dedykowane wydechy więc bez róznicy co zamontujesz.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi