wajzer Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Ja jak sie coś nie zesra to będę przekraczał granicę w Dorohusk we wtorek, jak będzie możliwość to dam znać co i jak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ja jak sie coś nie zesra to będę przekraczał granicę w Dorohusk we wtorek, jak będzie możliwość to dam znać co i jak :-) Trzymam kciuki :smile: . Oby wszystko co zaplanowałeś wyszło po twojej myśli, szerokości życzę :crossy: . Oczywiście jak będziesz mógł, miał czas i możliwości to napisz co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Właśnie dowiedziałem się o moim urlopie :cool: więc aby nie zaśmiecać już i nie nadużywać gościnności gospodarza tematu :angry: pomyślę o założeniu nowego wątku. Na chwilę obecną dziękuje CEBROS za wyrozumiałość i przepraszam, że tak się tu rozpisałem :blink: . Mam nadzieje, że swoje plany również zrealizujesz, ja już zacząłem przygotowania. Dziękuje wszystkim za cenne wskazówki i porady życząc szerokości wszystkim. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tak jak obiecałem odnośnie opisu przejścia w Dorohusku. A więc....miałem pecha przekraczając granicę w poniedziałek 30-07. około godz 15.... po prostu było prawię że pusto. W takiej sytuacji nie mogę powiedzieć cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 wyjeżdżam 11 sierpnia, meta w Truskawcu. 85 zł pokój 2 osobowy z klima i śniadaniem. Cel turystyczno-wypoczynkowy. Powrót 19 VIII z czterema noclegami w Bieszczadach, chociaż jak nam się spodoba UA to może dalsze zwiedzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi