Mac Opublikowano 14 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 A tak na marginesie: 2,5s do setki to przecież nic nadzwyczajnego(jak na takie UFO). Skoro predkość maksymalna ~ 480km/h, a sprzęt ma 2 biegi - to chyba nie tak źle... :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Ja tam i tak wole moją kochaną Yamusie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 jak ktoś jest zainteresowany to to jest w marcowym MOTOCYKLU a jest na maxa paskudnena zakrętach tułów się pochykla a koła nie . paranoja, makabra, mara nocna, koszmar, kupa, paskudztwo, chora idea a nawet można powiedzieć : SAMOCHÓD ja bym się na to ostatnie obraził i tak wole boss hossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 boss hosa nic nie przebije Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 Niezła maszynka :lol: Ciekawe czy ktoś już jechał na nim te 600 km/h :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi