Kazmieruk Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Zostałem szczęśliwym posiadaczem Bety 400 :) szukam osób chętnych do wspólnej jazdy. Mieszkam Poznań/Kiekrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grypa Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witaj! Mam od niedawna hondę transalp 650 nie mam z kim jeździć może się spotkamy na trasie :) jeżdżę głównie w weekendy jestem z Czempinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Czworo gości co niedzielę rano startuje z Szamotuł Na KTM-ach i Yamahach na szlak. Zdaje się około 10 spotykają się pod Obrzyckiem na nieczynnym torowisku i walą dalej w piaski. Jak Ci nie żal motka to poszukaj ich w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi