miszael Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam Brać motocyklową! Od niedawna jeżdżę motocyklem 125cc i stwierdziłem, że przyszedł czas na przesiadkę na coś większego. Dlatego zdecydowałem się zrobić prawko kat. A.Jakie szkoły jazdy polecacie w Dąbrowie Górniczej lub okolicy? Gdzie Wy robiliście kurs i czy było warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomak Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 CześćJa robiłem prawko w Sosnowcu w F1, nie narzekałem. Instruktorzy spoko. Ale dobre opinie, od innych osób na egzaminie słyszałem też o ośrodku, który ma plac manewrowy koło Expo Silesia w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszael Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ta szkoła koło Expo to Vmax. Też już o niej słyszałem dużo dobrego. W dodatku mieszkam od nich zaledwie 1 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomak Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 To znalazłeś odpowiedz na pytanie :)Powodzenia na kursie i egzaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomak Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Daj znać jak kurs i oczywiście jak zdasz egzamin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi